marți, 26 mai 2009

DESPRE TRISTETILE SI NEIMPLINIRILE UNOR AMBASADORI OCCIDENTALI LA BUCURESTI

Duminica trecuta ar fi trebuit ,conform organizatorilor,ca pe strazile gropite si supra prafuite ale Bucurestilor,in plina arsita de inceput de vara,sa bintuie mi de homosexuali si lesbiene minate in mod democratic,si perfect normal ,precum in miorita noastra mult hulita,de trei ciobanei unul suedez,unul olandez,si cel mai ortoman desi cam schiop, cam britan …ic ,schiopul cel englez ! Cum statura ei si se vorbira ,mari se sfatuira si in final se hotarira sa promoveze in amarita noastra tara egalitatea ,democratia si alte baliverne de-astea in care in tarile lor nu mai cred nici gindacii de bucatarie …Si cum puteau sa promoveze mai bine aceste « idealuri general umane » mai bine decit punindu-si corpurile in fruntea unei manifestetii a lesbienelor si pederastilor dn Romania ? Acum,poate ca ar fi de inteles bietii ambasadori,pentru ca daca fac un tur rapid printre femeile din tarile lor,o sa constat cu mare usurinta citeva aspecte importante :in primul rind sint TOATE URITE CU DRACI ,asa de urite, ca daca te intilnesti noptea cu una pe strada ,risti sa ramii cu sechele toata viata….apoi sint toate alcoolice,le vezi seara ,dupa orele de program pe strazile Londrei si ale celorlalte capitale umblind cite doua trei sau patru, bete crita de berea bauta in cantitati industriale,tipind in gura mare si vomitind pe strazi …cine nu crede sa dea o fuga pina la londra in centru si sa se plimbe pe strada dupa ora 21 si o sa inteleaga ce spun….Apoi toate aceste finte nefericite,si-au scos din cap –tot in masa-ideea de femeie maritata-si deci nu vor sa se mai marite ,normal ca orice femei occidentala care se respecta ,fiinca barbatii sint « asupritorii lor istorici » !Fie la ei acolo ! Asa ca daca tot pleaca impreuna la bautura ,dupa ce sau imbatat crita si sint impreuna ce mai conteaza ca merg si in pat impreuna,in fond arata ca niste barbati in travestii,se poarta si gindesc ca niste barbati deci …incearca sa o si faca ca barbatii …aici ,bietele ,numai sint ajutate de political korect a uniunii europene care oricit le-ar sprijinii nu le poate implanta « dotarea « cu pricina…In cei priveste pe barbatii lor…pai cind esti inconjurat de asemenea fiinte care-si zic femei dar sint sleampate,urite, betive,agresive si sexiste cum dracu sa mai te gindesti la sex cu ele ?Asa se face ca la Paris si la Londra cei mai eleganti si manierati barbati sint….homosrxualii ,parte din specia masculina care in conditiile enuntate mai sus, incearca ei sa aduca in viata publica si privata acele calitati feminine pe care femeile lor le-au dat la gunoi odata cu miscare feminista a anilor 70 …

Acestea fiind spuse sa discutam si intimplarea propiu zisa din capitala noastra :trei ambasadori ai unor state aliate s-au pus in fruntea unei manifestatii homosexuale ,in numele tolerantei ? Pai ASTA PREVEDE STATUTUL LOR DE AMBASADORI ? Si atunci se poate spune ca ei au organizat aceasta manifestatie ?SI ASTA INTRA IN ATRIBUTIILE UNUI AMBASADOR ? Sa zicem ca da !Pai atunci poate si ambasadorul nostru in Anglia sa dea strigare pe strazile Londrei, si sa adune la o manifestatie pentru egalitate cu bastinasii pe toti romanii care muncesc ilegal si in conditi greu de descris acolo ? Asa …IN NUMELE EGALITATII SI AL DEMOCRATIEI ?Nu de alta dar SINTEM TARA MEMBRA UE si in ciuda acestui fapt nu avem dreptul legal si normal de a muncii pe teritoriul lor.Si in aceste conditii vin ei sa ne dea lectii de democratie si drepturile omului ,si acum cind ei le incalca grav si cind ,institutional cel putin, sintem egalii lor in UE si in NATO ? Poate ambasadorul nostru la Londra sa organizeze si o manifestatie a comunitatii arabe din Londra prin care aceasta sa ceara recunoasterea ei si a minoritatii hinduse ca MINORITATI NATIONALE , dupa modelul romanesc ,si sa ceara in consecinta respectare drepturilor acestor minoritati ,inclusiv acela de a forma partide etnice si de a accede in parlamentul majestatii sale ? Eu zic ca dupa imensa magarie jegoasa de la Bucuresti,ambasadorii nostrii in tarile respective pot cu seninatate sa faca aceste lucruri la Londra si in celelalte capitale europene ,pentru a ajuta poporul englez sa se emancipeze si sa nu mai oprime atit de dur, ca in prezent,minoritatile nationale din Regatul Unit AL Marii Britanii ….si sa le acorde TOATE DREPTURILE POLITICE SI SOCIALE PE CARE ROMANIA LE ACORDA MINORITATILOR EI !

In alta ordine de idei :ce a facut la aceasta noua umilinta la care a fost supus poporul roman prin participarea celor trei ambasadori la aceasta manifestatie,ce afacut ,zic,ministerul nostru de externe ?Ala pus sa ne apere si sa ne reprezinte demnitatea nationala in relatiile cu alte state ? Dar primul ministru si guvernul ROMANIEI tinind cont ca manifestarea s-a tinut pe teritoriul Romanesc ? Cum ramine cu cel mai bun ministru de externe, Cristian Diaconescu….a soptit el ceva ? Si mai rideam de nefericitul ala de Cioroianu !Pina la urma de ce ii platim cu banii nostrii pe baetii astia din guvern ?CA SA CE ?CA SA TUNDA OAIA CA BASESCU ? Se pare ca ,pe zi ce trece ,aceasta tara devine tot mai mult un teritoriu iar acest popor o populatie… adica cu ajutorul ruinelor care ne conduc ,incet ,incet planul lui Hantinton se pune in aplicare !? Totus poate ca viitorul nu este chiar atit de sumbru,si bietii ambasadori din nord vor afla pina la urma ca intr-o tara cu femei atit de frumoase si pline de feminitate ca ale noastre sansa ca ei sa scoata in strada mai mult de 150 de dezaxati din care jumatate erau ei si membrii ambasadelor lor…SINT NULE ! Fraerilor ,noi avem femei superbe voi aveti niste strigoi pe post de femei vai de capul vostru .Sint atit de urite ca va intelegem dece v-o trageti intre voi,sarmanilor … !P.S. Ce m-a mirat este absenta lui Basescu de la marsi …nu declara el mai ieri ca 22% din romani sint homosexuali ? De inteles , baiatul , ca gindea asa ,fiinca el a fost pe mare atitia ani,ori pe nava lui probabil ca asta era procentul lor….cu el in frunte !

Niciun comentariu: